Ѕидни

Ѕидни

Toshiba-Leading-Innovation-Logo P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010
Infinity Ultimate inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,64 ÷ 7,60 kW
 • Висока A++ / A+++ енергетска класа на греење / ладење
 • најнова3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорскатехнологија
 • функција на самочистење
 • Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
 • функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет

 

XPower Gold inverter

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
 • Висока A+ / A++ енергетска класа на греење / ладење
 • Carrier XPower DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • функција на самочистење со Nano Silver Ginseng и Photo Copper Zinc антибактериски филтрирачки систем,
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • Eurovent сертификат за квалитет
history_web