Мулти

Мулти

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
haier_multi_estesovideo play Multi Split inverter

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +43°C
  • Капацитет: 5,1 ÷ 12,7 kW
  • Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски, плафонски / конзолни)
  • висока A/A++ енергетска класа на греење/ладење
  • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air
  • Blue Fin кондензаторска технологија
  • функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем
  • Auto-restart, 24h тајмер