Мулти

Мулти

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo
5-1multi Multi Split inverter

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: +5°C ÷ +43°C;
  • Капацитет: 4,0 ÷ 12,0 kW
  • Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски)
  • високи SEER и SCOP од 6,3 / 4,6
  • висока А++ / А++ енергетска класа на ладење / греење
  • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
  • функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем и јонизатор
  • Auto-restart, 24h тајмер
  • Made in JAPAN