Парапетни

Парапетни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo

parapeta.jpg.380px
Bi Flow inverter

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
  • Капацитет: 2,5 ÷ 5,8 kW
  • греење во подот – долна зона, елегантен дизајн и тивка работа,
  • високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 6.60
  • висока А++ / A+ енергетска класа при ладење / греење
  • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
  • функција на самочистење со 7 во 1 “Pure Flow” антибактериски филтрирачки систем и Auto-restart функција