Ѕидни

Ѕидни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo

Seiya inverter (R32) 

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
 • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
 • Toshiba DC Rottary инвертерска технологија
 • функција на самочистење со антипрашест филтер
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • тивка работа (дури до 20 dB)
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Можност за Wi-Fi управување
 TOSHIBA-SUZUMI-PLUS-R32-SET-only indoor Suzumi Plus inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 8,0 kW
 • Висока А++ / А++ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор,
 • функција на самочистење со 7во1 IAQ антибактериски  филтрирачки систем
 • опција за сребрен панел (со доплата)
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • опција за далечински управувач тип RB-RXS30-E со можност за неделен тајмер со 4 дневни поставувања, “Hi-Power”, “8°C (заштита од замрзнување)” функции (со доплата)

 

Shorai inverter (R32) 

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
 • Висока A++ / A+ енергетска класа на ладење / греење
 • најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotaryкомпресор,
 • плазма-јонизирачки филтер и функција на самочистење
 • подесување во 6 различни правци на струење на воздухот
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 • тивка работа на внатрешна единица (дури до 20 dB) и исклучително тивок режим на надворешна единица
 • Неделен временски програматор
 • Eurovent сертификат за квалитет
 • Можност за Wi-Fi управување
dsk8-g2kvp-300x108

                 video play

NEW!!! Super Daiseikai 9 inverter (R32)

 • Греење: -15°C ÷ +24°C;
 • Ладење: -10°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 2,5 ÷ 5,5 kW
 • Највисоки SCOP и SЕЕR од неверојатни 10.5!
 • Највисока А+++ енергетска класа при греење/ладење
 • најнова Toshiba TWIN ROTTARY компресорска технологија
 • функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки филтер
 • 3D Air Flow – нов систем на дување, On-demand defrosting, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart
 • нов систем на дување и тивка работа (помалку од 20 dB)
krt_4.jpg.220px Digital Inverter и Super Digital Inverter клима уреди
за прецизно ладење/греење

 • Греење: DI -15°C ÷ +15°C; SDI -20°C ÷ +15°C;
 • Ладење: -15°C ÷ +46°C;
 • Капацитет: 5,0 ÷ 8,0 kW
 • Уреди со можност за работа во режим на ладење и при ниски надворешни температури до -15°C
 • максимална должина на инсталација до 50m
 • Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор
 • во зависност од потребите можност за контрола со инфрацрвен и жичен далечински управувач (со опција за неделен тајмер, модул за управување со прозорски контакт, аналогна контрола (0-10 V), модул за дојава на аларм и режим на работа), како и можност за поврзување со BMS систем
 • функција на самодијагностицирање и Auto-restart