Мулти

Мулти

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo
5-1multi Multi Split inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: +5°C ÷ +43°C;
Капацитет: 4,0 ÷ 12,0 kW
Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски), високи SEER и SCOP од 6,3 / 4,6 со висока А++ / А++ енергетска класа на ладење / греење, најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем и јонизатор, Auto-restart, 24h тајмер, Made in JAPAN