Carrier Mini VRF

Mini VRF DC Inverter серија од CARRIER.

Новитетите се пред се во делот на надворешните единици каде се претставени новите модели со зголемени капацитети, подобрени карактеристики и поголема енергетска ефикасност за поголем опсег на примена.

Најновите Mini VRF надворешни единици од CARRIER ги имаат следните карактеристики:

 • Најнова и највисока DC Hybrid inverter технологија
 • Ниско ниво на вибрација.
 • Високи коефициенти на part-load
 • Целосно автоматизиран режим на работа
 • Нови зголемени капацитети
 • опсег на работа при надвор. темп. од:
  • ладење: -15 ÷ 48­ oC
  • греење:  -15 ÷ 27­ oC
 • Гаранција 24 месеци

За било какви дополнителни информации слободно контактирајте не.

CARRIER_VRF_miniCATALOGUE_2014