NEW!!! Toshiba Super Daiseikai 8

Во Енергија пристигна најновиот модел од TOSHIBA Super DAISEIKAI серијата, моделот Super DAISEIKAI 8. Воедно ни е чест и задоволство подетално да Ви ги презентираме неговите уникатни карактеристики и можности.
Најновиот TOSHIBA Super DAISEIKAI 8 модел ги има следните карактеристики:

 • Високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 9,1 !!!
 • A+++  највисока енергетска класа при греење / ладење
 • најнова twin rotary компресорска технологија
 • 3D Air Flow
 • On-demand defrosting
 • неделен и дневен тајмер
 • LED диспеј во боја (син / црвен)
 • нов систем на дување
 • плазма јонизирачки филтер
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од -15 ÷ 24­ oC

Брошура со подетални технички карактиристики и видео презентација за новиот модел.

  _vyr_453Toshiba-d65-2014-888
ВИДЕО Презентација