АКЦИЈА – 50% попуст на Wi-Fi модул за далечинска контрола на клима уред преку мобилен телефон

Контролирајте ја температурата во Вашиот дом во секое време преку мобилен телефон.

Haier Wi-Fi Control Technology дава можност да го контролирате системот за климатизација со помош на Android или iOS паметни телефони или таблети кои можат да се поврзат на интернет.Со помош на Haier Wi-Fi Control Technology може да го контролирате вклучувањето / исклучувањето на системот за климатизација, ладење, греење, да ја приспособите брзината на вентилаторот, да поставите неделен тајмер за работа на клима уредот, во секое време без разлика каде се наоѓате.

Дел од позначајните технички карактеристики кај резиденцијалните клима уреди се:

 • A++ / A+ енергетски класи на ладење / греење
 • 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air функција
 • Wi-Fi управување преку мобилен телефон со App
 • Ултра модерен и тенок дизајн со 3D-CANT Lifting панел
 • Quiet mode, Comfortable sleep mode, Turbo mode – дополнителни режими на работа
 • Blue Fin кондензаторска технологија
 • антибактериски филтерски систем, SUPER NANO-AQUA јонизатор
 • поголема должина на дистрибуција на воздухот (до 12m),
 • опција за панели во боја
 • Детекција на луѓе, присуство, местоположба и движење во просторијата со помош на I Feel You, Smart, Follow / Evade функциите за подобро контролирање на температурата и струењето на воздухот
 • Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер, 3D Air Flow функција
 • опсег на работа ладење / греење при надвор. темп. од  -10 ÷ 43­ оC / -15 ÷ 24 оC
 • гаранција 36 месеци

Голем избор на модели и испорака од лагер!

crop2energija-slika-oglas1

0b4b875d-6d8b-41c5-bc31-b3068ef4bcbf       04224baf-80d2-496a-918a-df8d2c2689ef