Бесплатен систем „ENGAGE E2 HUB“

ЕНЕРГИЈА доо заедно со TOSHIBA CARRIER Ви овозможува бесплатен систем „ENGAGE E2 HUB“ за мерење на потрошувачка на електрична енергија со секој купен чилер/топлинска пумпа.

Преземи информатор за повеќе информации.

ENGAGE-E2-HUB