Купувајте на 6 рати без дополнителна провизија и камата

Енергија и Комерцијална Банка Ви овозможуваат плаќање на сите Carrier Toshiba уреди за греење, ладење и климатизација на 6 рати без камата и дополнителна провизија.

kupuvaj_rati_komercijalna