Акција

WiFiАКЦИЈА – 50% попуст
Wi-Fi модул за далечинска контрола на клима уред преку мобилен телефон. 

Haier Wi-Fi Control Technology го контролира клима уредот со Android и iOS паметни телефони или таблети кои можат да се поврзат на интернет. Со помош на Haier Wi-Fi Control Technology може да се контролира вклучување/исклучување на клима уредот, брзина на дување, неделен/дневен TIMER.

ENGAGE E2 HUB - Слика 30AWH

 

Бесплатен ENGAGE HUB Мерач на потрошувачка на електрична енергија со секоја купена Toshiba Carrier чилер/топлинска пумпа.

EFERGY – МЕРАЧ НА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА прочитај повеќе…

 


 

 

Akcija Carrier NEW Gold 3,5

 


 

Купувај на 6 рати без камати - Енергија