Ѕидни

Ѕидни

Toshiba-Leading-Innovation-Logo P020130729520121831845-za-web (1)
carrier20logo
ras_avant-front220.jpg.220px AvAnt
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +46°C;
Капацитети од 2,0 до 4,4 kW
Висока енергетска класа на ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија, функција на самочистење со 3 во 1 антибактериски филтрирачки систем