Парапетни

Парапетни

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
console 1 Console inverter
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +43°C
Капацитети од 2,5 kW до 4,8 kW
греење во подот – долна зона, високи SCOP и SЕЕR, A / A висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Sleep mode / Turbo mode – режими на работа, тивка работа, антибактериски филтер, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер