Ѕидни

Ѕидни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo
ras_avant-front220.jpg.220px AvAnt inverter
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +46°C;
Капацитети од 2,0 до 4,4 kW
Висока енергетска класа на ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија, функција на самочистење со 3 во 1 антибактериски филтрирачки систем
 suzumi-2012-220px.jpg.220px Suzumi Plus inverter
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +46°C;
Капацитети од 2,5 до 6,0 kW
Висока енергетска класа на ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 7 во 1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, опција за сребрен панел (со доплата)
 suzumi-2012-220px.jpg.220px Super Daiseikai 6.5 inverter
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +46°C;
Капацитети од 2,5 до 4,5 kW
Високи COP и ЕЕR од неверојатни 5.12, висока А енергетска класа при греење/ладење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки филтер, опција за сребрен панел (со доплата)
dsk8-g2kvp-300x108 Super Daiseikai 8 inverter
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од -10°C до +46°C;
Капацитети од 2,5 до 4,5 kW
Највисоки SCOP и SЕЕR од неверојатни 9.1!, Највисока А+++ енергетска класа при греење/ладење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки филтер, 3D Air Flow – нов систем на дување, On-demand defrosting, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј
krt_4.jpg.220px Digital Inverter и Super Digital Inverter клима уреди
за прецизно ладење/греење

греење: DI од -15°C до +15°C; SDI од -20°C до +15°C;
ладење: од -15°C до +46°C;
Капацитети од 5,0 до 6,7 kW
Уреди со можност за работа во режим на ладење и при ниски надворешни температури до -15°C, максимална должина на инсталација до 30m, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, во зависност од потребите можност за контрола со инфрацрвен и жичен далечински управувач (со опција за неделен тајмер, модул за управување со прозорски контакт, аналогна контрола (0-10 V), модул за дојава на аларм и режим на работа), како и можност за поврзување со BMS систем, Ауторестарт функција