Мулти

Мулти

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo
5-1multi Мулти Сплит инвертер
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од +5°C до +43°C;
Капацитети од 4,0 до 10,0 kW
Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски), висока А++ енергетска класа на ладење/греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем, Made in JAPAN