Мулти

Мулти

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
geos GEOS inverter клима уред
греење: од -15°C до +24°C; ладење: од 18°C до +43°C
Капацитети од 2,5 до 5,0 kW
A / A висока енергетска класа на греење/ладење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Blue Fin кондензаторска технологија, антибактериски филтер, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер