Клима ормари

Capture

 Клима ормари (ладилен капацитет од 5 kW – 187 kW)

 Picture2  Picture4  Capture  Picture6
Воздушно ладени клима ормари Водено ладени клима ормари Водено ладени клима ормари со “free cooling” Комби клима ормари
Picture7 Picture8 Picture10

Клима ормари со довод на ладна вода

Дуо клима ормари со довод на ладна вода

Клима ормари со довод на ладна вода и “dry cooling”