Новиот Toshiba Multi Split NEXT систем

Горди сме што ја претставуваме новата генерација на Toshiba мулти-сплит надворешни единици. Multi NEXT е дизајниран да ги задоволи потребите на модерните сопственици на куќи кои бараат енергетски ефикасни и сигурни системи за климатизација за нивните домови.

  • Најдобар во класата на мулти сплит системи, со врвни вредности на SEER/SCOP и енергетска ефикасност до A+++ (во зависност од изборот на внатрешни единици)
  • Погоден за различни големини во домот, од две до пет простории.
  • Голем избор на ѕидни внатрешни единици (New Seyia, Haori, Shorai Edge B&W, Daiseikai) подни, касетни и каналски
  • Ефикасен во режим на греење до -20°C
  • Целосна контрола на Wi-Fi
  • Прегледност на потрошувачка на електрична енергија - Energy monitoring

100% СИГУРЕН. 100% TOSHIBA.

Нашиот нов мулти-сплит систем е совршено решение за домови и станови на кои им треба енергетски ефикасен и сигурен систем за греење и ладење. Со своите повеќе кратни опции за внатрешни единици, енергетска ефикасност од светска класа и карактеристики погодни за корисникот, сигурно ќе ги импресионира сопствениците.

Иновативниот Toshiba inverter twin rotary компресор е вграден кај сите Toshiba multi системи. Комбинација на извонредни перформанси и исклучителна издржливост. Минимални вибрации, тивка работа и стабилна работа придонесуваат за рамномерна температура при работа.