Carrier

19XR/19XRV

Шифра: 19XR/19XRV

Гаранција: 24 месеци


  • ладилен капацитет: 1000 ÷ 10500 kW
  • inverter вода/вода Carrier single/two stage centrifugal (центрифугални компресори) 
  • висок коефициент на корисност до EER 6.80 
  • Touch Pilot+ авто адаптивен процесор за контрола на сите параметри и оптимално работење за поголема енергетска ефикасност и трајност
  • избор на големи капацитети на ладење / греење / процесно ладење / ice thermal storage
  • голем број на опции за исполнување на разни барања при различни апликации на примена
  • сертификат за квалитет од Eurovent, Eco-design ready
  • гаранција 24 месеци

Carrier е американски и светски лидер во областа на климатизација со традиција поголема од 100 години.     Основан од пронаоѓачот на модерната климатизација,    Carrier е лидер во светот за системи за греење, ладење и климатизација и нуди одржливи решенија, интегрирани енергетски ефикасни производи, менаџирање со системи за централна климатизација и енергетски ефикасни системи за станбени и комерцијални објекти.

Aquaedge серијата на чилери е дизајнирана за комерцијални апликации како што се климатизација на канцеларии, хотели или индустриски инсталации.

Постојат голем број на опции со кои што може секој чилер да се прилагоди на разни барања, за секој објект. Произведени во Carrier фабриката во Montluel, Франција.

Сертификат за квалитет од Eurovent. 

Софтверски избор и симулација на секој чилер при различни работни услови. 

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот систем за греење/ладење.

Click за сите дополнителни информации преку полето Побарај понуда


Каталог Прикажи
Carrier Catalogue.pdf