Haier

2U50 Multi

Шифра: 2U50S2SM1FА

Гаранција: 36 месеци


  • Изведба со 2 ѕидни внатрешни единици (цената е за целиот систем)
  • A+ / А++ енергетска класа при ладење/греење
  • DC inverter twin rotary R32 компресор
  • Еurovent сертификат за квалитет
  • Секоја внатрешна единица може да се регулира посебно
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24oC
За опција со други модели на внатрешни единици 
испратете барање преку полето
НАРАЧАЈ
Цена

Акциска 75.700,00 ден

Редовна 89.610,00 ден.

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха

Haier со години ги подобрува функциите на клима уредите за да им обезбеди на крајните корисници најквалитетен воздух во нивните домови. Во центарот на филозофијата на Haier е крајниот корисник, а резултатите се потврдуваат со добиените сертификати.

Енергија доо е генерален застапник за брендот Haier кој на светско ниво претставува број 1 производител по продажба на електрични уреди за домаќинство (според истражувањето на Европскиот пазар од страна на агенцијата Euromonitor International од Лондон).

Haier мулти сплит климатизерите претставуваат идеално естетско и структурно решение за греење и ладење на неколку соби: за поголеми станбени или деловни простории, апартмани, хотели, ресторани итн. соби во домот или во комерцијални објекти.

PID inverter технологијата овозможува брзо постигнување на бараната температура и прецизно одржување (темпомат за прецизно одржување на бараната температура).

Можност за работа на уредот со заштеда на енергија дури и при ниски температури. Побрзо достигнување на почетната температура и прецизно одредување на температурата. Вентилаторот со дијаметар од 550 mm обезбедува поголем проток на воздух, но со помала брзина на вртење на вентилаторот, што го намалува звукот на надворешната единица.

Внатрешните единици можат да бидат од различни типови и со различен капацитет. 

Каталог Прикажи
Haiet Mutli Catalogue 2022.pdf