Carrier

30AWH (R32)

Шифра: 30AWH004H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH006H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH008H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH010H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH012H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH014H-R

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 30AWH016H-R

Гаранција: 36 месеци


  • А+++ во сите големини
  • SEER до 5.06 / SCOP до 4,98
  • Инвертер R32 топлинска пумпа Carrier со стандарден фабрички монтиран Hydronic module: пумпа, експанзионен сад, flow switch, филтер, сигурносен вентил.
  • Излезни температури до 62°C на вода и работен опсег во режим на греење до -25°C надворешна темпeратура.
  • Twin rotary компресор со PAM и PWМ модулација со ниско ниво на вибрација и тивка работа.
  • Дизајниран за работа во широк опсег на температури на околината од -25°C до +50°C
Цена

Редовна 213.000,00 ден

Редовна 219.000,00 ден

Редовна 266.000,00 ден

Редовна 290.500,00 ден

Редовна 334.000,00 ден

Редовна 349.000,00 ден

Редовна 368.000,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Има залиха

Carrier Global Corporation е американска мултинационална корпорација за греење, ладење и климатизација (HVAC), основана e во 1902 година од иноваторот на модерната климатизација Willis Carrier. 

Carrier е светски лидер во решенија со системи за греење, ладење и климатизација на резиденцијални, комерцијални и индустриски објекти. Во моментот произведува во 51 фабрика низ светот, постојат 39 R&D центри за истражување и развој со повеќе од 53000 вработени во 180 земји низ светот.    

Carrier inverter R32 monoblock воздух/вода топлинска пумпа со DC inverter управување може да ја регулира својата снага од 20 - 120% од номиналниот капацитет, притоа имајќи ниска потрошувачка на електрична енергија и претставува најекономичен и најеколошки систем за греење и ладење. Идеално решение за нови куќи/станови во комбинација со подно греење Ι вентилаторски конвектори Ι радијатори Ι бојлер за санитарна топла вода Ι фотоволтаичен систем Ι соларен систем како и замена на постоечки системи/котли за греење.

Идеално изведена во една надворешна пакетна единица со вклучени (пумпа за вода, експанзионед сад, flow switch, филтер, сигурносен вентил итн..).          Едноставно поврзување и пуштање во работа.

30AWH има импресивна енергетска ефикасност и лесно може да се усогласи со широкиот избор на вентилаторски конвектори - fan coil единици од Carrier.

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот простор за греење/ладење и ниски сметки за електрична енергија.

Click за сите дополнителни информации преку полето НАРАЧАЈ


 


 

Каталог Прикажи
Carrier 30AWH (R32) Broshure.pdf