Carrier

39HQ

Шифра: 39HQ

Гаранција: 24 месеци


 • Голем избор на големини за широк опсег на проток на воздух                2.000 ÷ 130.000 m3/h 
 • Панели со дебелина од 60 mm за термичка непропустливост
 • Модуларна конструкција која може да се прилагодува со разни изведби во поглед на димензиите
 • Оптимална енергетска ефикасност за висок квалитет на воздухот
 • Можност за хигиеник изведба за највисоки барања во индустрија 
 • Висока отпорност на корозија, со рамка за филтри од 316L нерѓосувачки челик
 • Едноставен пристап за чистење и одржување
 • Специјални изведби за надворешна/внатрешна монтажа
 • Голем број на опции со софтверски избор за перформанси при работа
 • Произведени во Европа
 • Сертификат за квалитет од Eurovent

Carrier е американски и светски лидер во областа на климатизација со традиција поголема од 100 години.  Основан од пронаоѓачот на модерната климатизација,  Carrier е лидер во светот за системи за греење, ладење и климатизација и нуди одржливи решенија, интегрирани енергетски ефикасни производи, менаџирање со системи за централна климатизација и енергетски ефикасни системи за станбени и комерцијални објекти.

AiroVision серијата на клима комори е дизајнирана за комерцијални и индустриски инсталации како што се климатизација на хотели, тровски центри, музеи, театри, индустриски објекти за фармација, производни хали итн...

Carrier 39HQ клима комори со голем број на модуларни опции со високо квалитетни компоненти, вклучувајќи филтерски секции, вентилаториски секции, топлиноизменувач со вода или ладилен медиум, овлажувачи, пригушувачи на бука, heat recovery секции за искористување на отпадна енергија  итн...

Можност за пакетни единици со вклучена автоматика и фабрички избрани опции за побрз избор и монтажа (модели 39SQ,39CQ,39SX итн..). 

Софтверски избор и симулација на секоја клима комора при различни работни услови. 

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот систем за греење/ладење.

Click за сите дополнителни информации преку полето Побарај понуда.


Каталог Прикажи
Carrier Catalogue.pdf
Carrier Broshure.pdf