Carrier

42SIC29-99

Шифра: 42SIC29FA

Гаранција: 24 месеци

Шифра: 42SIC49FA

Гаранција: 24 месеци

Шифра: 42SIC69FA

Гаранција: 24 месеци

Шифра: 42SIC89FA

Гаранција: 24 месеци

Шифра: 42SIC99FA

Гаранција: 24 месеци


  • Ладилен капацитет: 0,83 ÷ 3,80 kW
  • Греен капацитет:     1,09 ÷ 4,86 kW
  • Проток на воздух:      162 ÷ 648 m3/h
  • најнова генерација на парапетни/тавански slim Carrier fan coil уреди со дебелина од 150 mm
  • стандардно вграден variable speed LEC мотор за екстремно ниска потрошувачка
  • ултра модерен дигитален touch screen контролер
  • истиот уред може да се монтира парапетно,тавански или вграден во ѕид
  • ултра тивка работа од само 19 dB(A)
  • Eurovent сертификат за квалитет
Цена

Редовна 33.990,00 ден

Редовна 36.990,00 ден

Редовна 40.990,00 ден

Редовна 45.990,00 ден

Редовна 49.990,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха
Достапност:
Има залиха
Достапност:
Има залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха

Carrier е американски и светски лидер во областа на климатизација со традиција поголема од 100 години.  Основан од пронаоѓачот на модерната климатизација, Carrier е лидер во светот за системи за греење, ладење и климатизација и нуди одржливи решенија, интегрирани енергетски ефикасни производи, менаџирање со системи за централна климатизација и енергетски ефикасни системи за станбени и комерцијални објекти.

Idrofan.slim серијата на тенки вентилаторски конвектори е дизајнирана за резиденцијални и комерцијални инсталации како што се климатизација на станови, куќи, канцеларии и хотели.

Најнова генерација на variable speed Carrier fan coil slim уреди кои може да се монтираат вертикално/парапетно и хоризонтално/тавански и вградени во ѕид давајќи голема флексибилност при инсталација. Имаат голем број на опции: пумпа за кондензат, пленум кутија, четирицевни единици, трокрак вентил, централна контрола, проширена када за кондензат, електричен грејач, украсен заден панел, високо ефикасен филтер итн.

Исклучително тивка работа со LEC мотор со висока енергетска ефикасност и намалена потрошувачка на електрична енергија за 80%. 

Модели со маска или без маска, изведба за дво-цевен или четворо-цевен систем, со вграден или надворешен термостат, Carrier slim 42SIC вентилаторски конвектори се прилагодливи за секоја монтажа при најразлични инсталации.

Софтверски избор и симулација на секој вентилаторски конвектор при различни работни услови. 

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот систем за греење/ладење.

Click за сите дополнителни информации преку полето Побарај понуда


Каталог Прикажи
Carrier Broshure.pdf
Carrier Catalogue.pdf