Carrier

61AF014-019

Шифра: 61AF014

Гаранција: 36 месеци

Шифра: 61AF019

Гаранција: 36 месеци


  • Топлинска пумпа од генерацијата Aquasnap на Carrier, идеална за загревање на канцеларии, апартмани и хотели како и за производство на санитарна топла вода.
  • Сертификат за А енергетска класа од Eurovent со COP над 4,0.
  • Излезни температури до 65°C на вода и работен опсег во режим на греење до -20°C надворешна темпeратура.
  • Стандарден фабрички монтиран Hydronic module со variable speed пумпа, експанзионен сад, flow switch, филтер, сигурносен вентил.
  • Произведен во фабриката на Carrier во Шпанија.
  • Можност за повеќе дополнителни опции.
Цена

Редовна 537.000,00 ден

Редовна 649.000,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха

Carrier Global Corporation е американска мултинационална корпорација за греење, ладење и климатизација (HVAC), основана e во 1902 година од иноваторот на модерната климатизација Willis Carrier. 

Carrier е светски лидер во решенија со системи за греење, ладење и климатизација на резиденцијални, комерцијални и индустриски објекти. Во моментот произведува во 51 фабрика низ светот, постојат 39 R&D центри за истражување и развој со повеќе од 53000 вработени во 180 земји низ светот.   

Идеално изведена во една надворешна пакетна единица со вклучени (пумпа за вода, експанзионед сад, flow switch, филтер, сигурносен вентил итн..).                  Едноставно поврзување и пуштање во работа. Излезна температура на вода од 55°C и при надворешна температура од -10°C

Перфектно решение за системи со голема потреба на санитарна топла вода или високо темпратурно греење. Идеална топлинска пумпа за болници, хотели, ресторани.

Сертификат за квалитет од Eurovent

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот простор за греење/ладење и ниски сметки за електрична енергија.

Click за сите дополнителни информации преку полето НАРАЧАЈ 


  

Каталог Прикажи
Carrier 61AF Broshure.pdf