Haier

ATW Super Aqua

Шифра: AU052FYCRA(HW)

Гаранција: 24 месеци

Шифра: АU082FYCRA(HW)

Гаранција: 24 месеци

Шифра: AU112FYCRA(HW)

Гаранција: 24 месеци

Шифра: AU162FYCRA(HW)

Гаранција: 24 месеци


  • А++ енергетска класа
  • COP = 5,05 (при греење); EER = 5,00 (при ладење)
  • Инвертер топлинска пумпа со стандарден фабрички монтиран Hydronic module: пумпа, експанзионен сад, flow switch, филтер, сигурносен вентил.
  • Излезни температури до 55°C на вода и работен опсег во режим на греење до -20°C надворешна темпeратура.
  • Најнова инвертер технологија со висок коефициент на ефикасност и ниска бучавост
  • Излезни температури на вода од +5oC - +55oC
  • Работен опсег од -20oC до +50oC

 

Цена

Редовна 173.000,00 ден

Редовна 194.500,00 ден

Редовна 278.000,00 ден

Редовна 306.000,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Има залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Има залиха

Haier е глобален лидер во HVAC индустријата, со континуиран развој и напредок овозможувајќи уникатни и напредни производи со фокус на крајниот корисник овозможувајќи здрав и чист воздух во домот.

Haier со години ги подобрува функциите на клима уредите за да им обезбеди на крајните корисници најквалитетен воздух во нивните домови. Во центарот на филозофијата на Haier е крајниот корисник, а резултатите се потврдуваат со добиените сертификати.

Енергија доо е генерален застапник за брендот Haier кој на светско ниво претставува број 1 производител по продажба на електрични уреди за домаќинство (според истражувањето на Европскиот пазар од страна на агенцијата Euromonitor International од Лондон).

Топлинската пумпа Haier Super Aqua Air to Water користи обновлива енергија од надворешниот воздух како извор за греење на просторот и обезбедување топла вода за домаќинствата. Ова енергетски ефикасно и еколошко решение значително ја намалува потрошувачката на енергија, тековните трошоци при греењето во споредба со конвенционалните котли за нафта и гас.

Haier топлинската пумпа е дизајнирана за нови објекти или реновирање на постоечките, а погодна е и за локации со ограничен простор за вградување.

Побарајте стручен совет од нашиот тим на инженери за вистинско решение на Вашиот простор за греење/ладење и ниски сметки за електрична енергија.

Click за сите дополнителни информации преку полето НАРАЧАЈ  

 

Каталог Прикажи
Haier ATW Catalogue 3.pdf
Haier ATW Catalogue 2.pdf