Toshiba

Estia R32 WiFi

Шифра: HWS-IWF0010UP-E

Гаранција: месеци


  • Toshiba Home AC WiFi може да ја контролира работата на системот преку мобилниот телефон или таблет преку Wi-Fi поврзување.
  • Приказ на потрошувачка на електрична енергија - Energy monitoring
  • Избор на сите функции и режим на работа (греење, ладење, топла вода)
  • Status Indicator / Compressor / Electrical Back-up Heater /Water Pumps / Boiler
  • Подесување на неделен тајмер - Weekly schedule set 
  • Moжност на поврзување до 5 корисници.
  • Google assistant и Amazon Alexa
  • Подржан од IOS и Android
  • Само за Toshiba Estia Series 1 (R32)
Цена

Редовна 9.000,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха

Toshiba Home AC Control

Toshiba Home AC control WiFi може да ја управува и мониторира работата на Toshiba Estia топлинската пумпа со помош на мобилен телефон, таблет или персонален компјутер преку интернет врска.

Можност за избор на температура на греење/ладење и топла вода. Избор на 1 Zone / 2 Zone operation, ON/OFF .   

Приказ на моментални вредности на сите сензори на работа на внатрешната и надворешната единица.

Контролата односно мониторингот на работата може да се врши од било каде, користејќи го Cloud системот на Toshiba.

Еден Wireless interface максимум 5 корисници (користејќи 1 email register), преку бесплатна апликација.

Апликација
Keyword : Toshiba Home AC Control

Multi system control, 1 корисник може да управува со 10 системи.

Каталог Прикажи
IM_OM_WiFi_adapter_00_EN.pdf