Haier

Flexis White

Шифра: AS25S2SF1FA / 1U25S2SM1FA

Гаранција: 36 месеци


 • A+++ / А++ енергетска класа при ладење и греење
 • PID Inverter компресорска технологија со Intelligent Air
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode- режими на работа
 • Функција Eco sensor за заштеда на енергија - струењето на воздухот
  се прилагодува според бројот на луѓе во просторијата и нивната позиција
 • 24h тајмер и ауторестарт функција
 • опција за Wi-Fi управување со доплата и за 3M Filter
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 43 oC
 • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24 oC
Цена

Акциска 39.490,00 ден

Редовна 43.990,00 ден.

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха

Haier е глобален лидер во HVAC индустријата, со континуиран развој и напредок овозможувајќи уникатни и напредни производи со фокус на крајниот корисник овозможувајќи здрав и чист воздух во домот.

Haier со години ги подобрува функциите на клима уредите за да им обезбеди на крајните корисници најквалитетен воздух во нивните домови. Во центарот на филозофијата на Haier е крајниот корисник, а резултатите се потврдуваат со добиените сертификати.

Енергија доо е генерален застапник за брендот Haier кој на светско ниво претставува број 1 производител по продажба на електрични уреди за домаќинство (според истражувањето на Европскиот пазар од страна на агенцијата Euromonitor International од Лондон).

Вистински избор за оние кои сакаат инстантно ладење или греење, се грижат за своето здравје и се заинтересирани за напредна технологија. Чистотата на воздухот што ја обезбедува UV-C модулот е до 99,9% - Вградената LED UV светлина испушта зраци во близина на влезот за воздух до клима уредот. Тоа значи дека воздухот кој влегува во клима уредот е автоматски директно изложен на UV-C зраци кои ги убиваат сите опасности во воздухот како вируси, бактерии итн. Воздухот што излегува од клима уредот е 99,9% прочистен од сите опасности кои можат да го загрозат здравјето .

Flexis е систем за климатизација кој се издвојува по неговата висока енергетска ефикасност A +++ и одличниот мат дизајн во црна боја. 

ECO сензорот детектира присуство/активност на луѓе во просторијата и ја прилагодува својата работа обезбедувајќи најекономична работа и комфор за корисникот.

За да ги заокружи неговите високи перформанси, тој е многу тивок (16 dB (A) и го вклучува најдобриот Wi-Fi на пазарот.

Апликацијата hOn за фабрички вградениот Wi-Fi овозможува голем број на можности за секој корисник.               ЦЕНОВНИК ЗА МОНТАЖА / ДЕМОНТАЖА НА КЛИМА УРЕД

Опис на услуга Цена без ДДВ (ден.)
Монтажа на клима уред до 3.5 kW 6.000,00
Монтажа на клима уред      4.5 kW 6.500,00
Монтажа на клима уред      5.0 kW 7.000,00
Монтажа на клима уред      6.0 и 7.0 kW 8.000,00
Монтажа на клима уред со постоечка инсталација до 4.5 kW 5.000,00
Монтажа на клима уред со постоечка инсталација до 6.0 kW 6.500,00
Демонтажа на клима уред до 4.5 kW 2.000,00
Демонтажа на клима уред до 6.0 kW 2.500,00
 • Цената е во денари, без вклучено ДДВ.
 • Монтажа на клима уред со подготовка (пуштање инсталација  во градба, местење држачи) се наплаќа дополнително 30% од цената на услугатa редовниот ценовник.
 • Монтажата е до 3m бакарно растојание помеѓу внатрешната и надворешната единица.
 • За секој метар над 3m должина, се наплаќа дополниелно.
  • 750,00 денари +18% по метар за клима уред до 3.5 kW.
  • 950,00 денари +18% по метар за клима уред од 4.5 kW до 7.0 kW.
 • За монтажа надвор од Скопје се пресметуваат патни трошоци.
Каталог Прикажи
Haier Flexis White Catalogue.pdf