Toshiba

RAV RM hi wall

Шифра: RAV RM hi wall

Гаранција: 36 месеци


  • капацитет на ладење: 1,0 ÷ 12,0 kW

  • капацитет на греење: 1,0 ÷ 13,0 kW

  • А++/А+++ енергетски класи на ладење и греење

  • специјално дизајнирана серија од Toshiba за сервер соби

  • функција на самочистење на изменувачот

  • прецизна авто дијагностика за мониторинг на сите функции на уредот

  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10/-15 ÷ 46/52oC

  • опсег на работа греење – надворешна температура од -15/-27 ÷ 15oC

  • сертификат за квалитет од Eurovent

Toshiba RAV hi wall inverter ѕидни единици со докажан квалитет и во екстремни услови на работа. Висок капацитет од една внатрешна единица дури до 12 kW на ладење одговара дури и за големи сервер соби. Можност за комбинација во master/slave режим на работа со дополнителна автоматика. Голем избор на комбинации со различни надворешни единици во Digital, Super Digital и Digital Classic инвертер серија за најразличи капацитети и ниво на перформанси. Недостижна економичност и издржливост во работа дури и за индустриски средини каде се бара прецизност во одржување на температурата 365 денови во годината. Голем избор на управување со локални контролери - жичани ѕидни контролери или централен контролер за повеќе единици. Можност за интегрирање преку BMS систем за автоматско управување.

  • Standard RAV hi wall серија за поврзување со Toshiba RAV-GM/GP/GV Digital/Super/Standard Digital inverter надворешни единици.

За повеќе информации и актуелни цени испратете барање преку полето ПОБАРАЈ ПОНУДА

Каталог Прикажи
Toshiba Catalogue.pdf