Toshiba

Wi-Fi Module

Шифра: RB-N106S-G

Гаранција: месеци


  • Wi-Fi модулот е компатабилен со сите Toshiba клима уреди
  • Избор на сите режими на работа (cool,heat,auto,dry,fan)
  • Неделен тајмер - Weekly schedule set
  • Потрошувачка на ел.енергија (најновите модели)
  • Еден корисник може да контролира 10 уреди
  • Еден уред може да биде контролиран од 5 корисници
  • Едноставна контрола со групирање на вашите уреди до 3 различни зони
  • Child lock функција
  • Бесплатна Toshiba AC Control App за Android или за iOS
Цена

Редовна 6.200,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха

Апликацијата е едноставна за употреба од вашиот мобилен уред, без разлика дали сте дома или надвор. Toshiba WiFi Адаптерот е целосно компатибилен и уредот може да се користи со сите висoко ѕидни и парапетни единици на Toshiba.

Прилагодете ја удобноста, со идеално ниво на ладење или греење за вашето семејство во секое време, без разлика каде сте.

Додека сте дома, заменете го IR далечинското со интуитивната апликација. Таа ви озозможува и лесен пристап до единицата дури и кога сте во движење. Со тоа го адаптирате комфорот кон вашиот животен стил!

Оваа апликација е лесна за употреба и е достапна во 5 јазика. Содржи мошне интуитивни карактеристики. Пријатни бои за секој модалитет, а главните функции се достапни со еден допир.

Опции на избор:

Toshiba special features

-All AC & Group On/Off control

-All AC & Group weekly schedule setting

-All AC & Group setting

-Indoor temperature

-Outdoor temperature

-Quiet FCU 

-Power select

-Child lock

-On/Off timer

-8oC Function (одредени модели)

-ECO (одредени модели)

-Silence CDU (одредени модели)

-Fire place (одредени модели)

-Hi-Power (одредени модели)

-Pure for DSK9 & Ionizer (одредени модели)

-Floor for Console (само за Console)


 

Каталог Прикажи
Toshiba AC Control MK.pdf