Toshiba

3M26 Multi

Шифра: RAS-3M26U2AVG-E

Гаранција: 36 месеци


  • A++ висока енергетска класа
  • изведба со 3 внатрешни единици                   (3 x RAS-B10E2KVG-E)
  • можност за комбинации со подни, касетни,каналски и разни ѕидни внатрешни единици
  • најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија
  • Eurovent сертификат за квалитет
  • опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
  • опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 24oC
За опција и други модели на внатрешни единици 
испрати барање преку полето НАРАЧАЈ
Цена

Редовна 173.650,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха

Toshiba multi split инвертер системите се одликуваат со висока енергетска ефикасност во однос на другите multi split системи. Енергетската ефикасност е највисока при делумно оптеретување (part load condition) каде што Toshiba inverter моделите имаат највисоки перформанси и најдобри резултати со екстремно високи коефициенти на заштеда на енергија SEER 6.90  SCOP 4.60.

Иновативниот Toshiba inverter twin rotary компресор е вграден кај сите Toshiba multi системи. Комбинација на извонредни перформанси и исклучителна издржливост. Минимални вибрации, тивка работа и стабилна работа придонесуваат за рамномерна температура при работа.

Multi-Split системите може да се приклучат до пет внатрешни единици, по Ваш избор, на една единствена надворешна единица. Multi-Split системите се соодветни за различни климатски зони и за повеќе соби или пак за пространи простории.

Големиот избор на внатрешни единици ќе одговараат на секој ентериер. Од најмали соби до големи простории или комерцијални објекти.

Сите Toshiba внатрешни единици се Wi-Fi ready и може да се контролираат преку апликацијата TOSHIBA Home AC Control. 

Каталог Прикажи
Katalog.pdf
Multi Flyer_MKD_Version.pdf
Cenovnik za Toshiba MULTI klima uredi - Avgust 2023.pdf