SMMSe

            Toshiba-Leading-Innovation-Logo SMMSe Series (FULL DC Hybrid Inverter) NEW!!!
Опсег на работа греење / ладење: -25°C ÷ +46°C;
Капацитет: 22,4 ÷ 178,0 kW
Централен систем за греење и ладење – VRF систем со најнова Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со 3(три) twin-rotary компресори, ладилен флуид R410А, со можност на поврзување до 64 внатрешни единици со капацитет до 130% од капацитетот на надворешната единица, потполна регулација на системот и бројот на вртежи на компресорот до 0.1 Hz при различно оптеретување и различни температури на работа, највисоки коефициенти на енергетска ефикасност на пазарот и SCOP и SEER фактори на заштеда од неверојатни 7.7, континуирано греење без прекини дури и во работа во режим на одмрзнување (defrost), функција на самодијагностицирање и Auto-restart, можност за инфрацрвен и жичан далечински управувач (со опција за тајмери, модул за дојава на аларм и режим на работа) како и можност за поврзување со централен контролер и BMS систем.
SMMSi – high efficiency series