Клима комори

Carrier%20Logo%20New%20201039HQ_AHU Carrier 39HQ клима комори
Проток на воздух: 2.000 ÷ 125.000 m³/h
Carrier Airostar клима коморите имаат голем избор на опции и модули коишто софтверски може да се изберат за секоја апликација. Ги исполнуваат и највисоките стандарди за болници, фармација, театри, музеи, објекти коишто бараат највисоки стандарди за квалитет. Голем избор на стандардни опции: heat recovery, humidification section, sound attenuator, VFD вентилаторски секции, stainless steеl изведба, 100% recyclable компоненти…
Технички спецификации: Heat transfer factor class T2, Thermal bridging factor TB2, Air tightness class B (L2) …., сертификат за квалитет од Eurovent.
 Carrier 39SQ Carrier 39SQC/R/P клима комори
Проток на воздух: 700 ÷ 30.000 m³/h
Carrier Airovision клима коморите имаат голем избор на опции и модули коишто софтверски може да се изберат за секоја апликација. Фабрички комплетирани со цела потребна автоматика за автономно работење (контрола на VFD вентилатори, клапни и трокраки вентили). Ги исполнуваат и највисоките стандарди за болници, фармација, театри, музеи, објекти коишто бараат највисоки стандарди за квалитет. Голем избор на стандардни опции: heat recovery, sound attenuator, VFD вентилаторски секции, stainless steеl изведба, 100% recyclable компоненти…
Технички спецификации: Heat transfer factor class T2, Thermal bridging factor TB3, Air tightness class B (L1) …., сертификат за квалитет од Eurovent.