Ѕидни

Ѕидни

Toshiba-Leading-Innovation-Logo P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010
XPower Gold XPower Gold inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
Висока A+ / A++ енергетска класа на греење / ладење, Carrier XPower DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со Nano Silver Ginseng и Photo Copper Zinc антибактериски филтрирачки систем, функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
Ventus Supreme inverter NEW!!!
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -15°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,7 ÷ 7,0 kW
Висока A++ / A+++ енергетска класа на греење / ладење (SCOP=4,0 и SEER=7,2) , Carrier DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење, Cold Catalyst антибактериски филтер и јонизатор за целосен третман на воздухот, Auto-restart функција, 24h тајмер, Wi-Fi можност за управување
history_web