Ѕидни

Ѕидни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo
mirai-380.jpg.380px Mirai inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -15°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,5 ÷ 5,2 kW
Висока A+ / A+ енергетска класа на ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија, функција на самочистење, функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
 TOSHIBA-SUZUMI-PLUS-R32-SET-only indoor Suzumi Plus inverter R32
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,5 ÷ 7,0 kW
Висока енергетска класа на ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 7 во 1 IAQ антибактериски филтрирачки систем, опција за сребрен панел (со доплата), функција на самодијагностицирање и Auto-restart, 24h тајмер
dsk8-g2kvp-300x108

                 video play

Super Daiseikai 8 inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,5 ÷ 5,5 kW
Највисоки SCOP и SЕЕR од неверојатни 9.1!, Највисока А+++ енергетска класа при греење/ладење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 9 во 1 антибактериски филтрирачки систем и плазма јонизирачки филтер, 3D Air Flow – нов систем на дување, On-demand defrosting, неделен и дневен тајмер, Colored LED (син/црвен) дисплеј, функција на самодијагностицирање и Auto-restart
krt_4.jpg.220px Digital Inverter и Super Digital Inverter клима уреди
за прецизно ладење/греење

Греење: DI -15°C ÷ +15°C; SDI -20°C ÷ +15°C; Ладење: -15°C ÷ +46°C;
Капацитет: 5,0 ÷ 8,0 kW
Уреди со можност за работа во режим на ладење и при ниски надворешни температури до -15°C, максимална должина на инсталација до 50m, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, во зависност од потребите можност за контрола со инфрацрвен и жичен далечински управувач (со опција за неделен тајмер, модул за управување со прозорски контакт, аналогна контрола (0-10 V), модул за дојава на аларм и режим на работа), како и можност за поврзување со BMS систем, функција на самодијагностицирање и Auto-restart