Ѕидни

Ѕидни

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo

 

 

haierPage
video play TUNDRA inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: 10°C ÷ +43°C
Капацитет: 2,6 ÷ 6,0 kW
A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Blue Fin кондензаторска технологија, антибактериски филтер, функција на самочистење и самодијаг-ностицирање, Auto-restart, 24h тајмер
 nebula 1video play NEBULA inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +43°C
Капацитет: 2,7 ÷ 5,2 kW
A++ / A+ висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Comfortable sleep mode / Turbo mode – режими на работа, Blue Fin кондензаторска технологија, антибактериски филтер и вграден јонизатор, Wi-Fi управување, опција за сребрен панел, вертикално и хоризонтално подесување на ламелите со контролер, поголема должина на дистрибуција на воздухот (до 12m), 3D Air Flow функција, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер
aqua 1video play AQUA inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +43°C
Капацитет: 2,6 ÷ 3,6 kW
A+ / A висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Comfortable sleep mode / Turbo mode – режими на работа, Неверојатно тенок дизајн со само 175мм, 3D-CANT Lifting панел и LED диспеј во боја, Blue Fin кондензаторска технологија, антибактериски филтер и вграден SUPER NANO-AQUA јонизатор, Wi-Fi управување, опција за црн и бел панел, вертикалоно и хоризонтално подесување на ламелите со контролерот, поголема должина на дистрибуција на воздухот (до 12m), 3D Air Flow функција, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер
haier--crystalvideo play CRYSTAL inverter
Греење: -20°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +43°C
Капацитет: 4,0 kW
A++ / A++ неверојатно висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Comfortable sleep mode / Turbo mode – режими на работа, Wi-Fi управување, детекција на луѓе (присуство, местоположба и движење) во просторијата со помош на I Feel You / Smart / Follow / Evade функциите за подобро контролирање на температурата и струењето на воздухот, антибактериски филтер, јонизатор, 3D Air Flow функција, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер