Мулти

Мулти

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
haier_multi_estesovideo play Multi Split inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +43°C
Капацитет: 5,1 ÷ 12,7 kW
Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 5 внатрешни единици (ѕидни, парапетни, касетни, каналски, плафонски / конзолни), висока A/A++ енергетска класа на греење/ладење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Blue Fin кондензаторска технологија, функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем, Auto-restart, 24h тајмер