Toshiba Carrier Haier ценовник 2018/19 год.

Енергија го објави новиот ценовник за Carrier Toshiba и Haier производите за 2018/19 година. Доколку сте заинтересирани да го добиете новиот ценовник како и повеќе информации за производите испратете е-маил до info@energija.com.mk.

TOSHIBA повторно воодушевува со најновиот VRF SMMS-e систем

Приказната за успехот на TOSHIBA системот за централна климатизација со променлив проток на ладилен медиум (VRF) трае без прекин и всушност испишува ново поглавје со претставувањето и воведувањето на најновиот …

Прочитај повеќе

HAIER каталог 2016/2017

Излезе најновиот каталог за Haier клима уреди за 2016/2017 година на Македонски јазик. За превземање притиснете на копчето подолу за Download.

Carrier Toshiba презентација 2016 година

На 08.04.2016 се одржа традиционалната годишна презентација на Енергија за Carrier Toshiba производите во просториите на винарија Стоби во Градско. Во присуство на 100 претставници од поголемите и водечки компании …

Прочитај повеќе

NEW!!! Toshiba Estia HI Power heat pump

Ви ја претставуваме најновата HI Power серија на TOSHIBA ESTIA топлинските пумпи. Идеална за постудени региони каде што се бара повисока температура на вода и при ниски надворешни температури. Новата HI Power …

Прочитај повеќе

Carrier – The Art of the Invisible

Carrier – The Art of the Invisible (pdf) Секоја година околу шест милиони луѓе ја посетуваат Систинската капела. Во 2010 година, по направените истражувања утврдено е дека човечкото присуство прави …

Прочитај повеќе

NEW!!! Toshiba Estia heat pump – Series 4

Новата 4-та серија на TOSHIBA ESTIA топлинските пумпи се карактеризира со: зголемена енергетска ефикасност со COP од неверојатни 4,88, што е највисок COP во класата споредбено со сите останати производители на воздушно …

Прочитај повеќе