Toshiba Carrier Haier ценовник 2018/19 год.

Енергија го објави новиот ценовник за Carrier Toshiba и Haier производите за 2018/19 година. Доколку сте заинтересирани да го добиете новиот ценовник како и повеќе информации за производите испратете е-маил до info@energija.com.mk.