Controls & Accessories

            Toshiba-Leading-Innovation-LogoHot_Water_Module Голем избор на инфрацрвени и жичани контролери со опција за тајмери, модул за дојава на аларм и режим на работа како и можност за поврзување со централен контролер и BMS систем, функција на самодијагностицирање, Auto-restart, 24h и неделен тајмер.
Голем избор на бакарни рачви и додатоци за поврзување на внатрешните и надворешните единици.
Дигитални мерачи за потрошувачката на енергија.
AHU kit за поврзување на VRF системот со клима комора.
Модул за припрема на топла вода.