Indoor Units Lineup

          haierPageindoor Капацитети: 2,2 ÷ 31,0 kW
Модерен дизајн кој лесно се вклопува во секаков ентериер, антибактериски филтерски систем, голем избор на инфрацрвени и жичани контролери со опција за тајмери, модул за дојава на аларм и режим на работа како и можност за поврзување со централен контролер и BMS систем, функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h и неделен тајмер.
Изведба со:
– ѕидни внатрешни единици
– касетни внатрешни единици
(Two way, Four way – compact 600x600mm, Four way 850x850mm)
– каналски внатрешни единици (slim, classic, high static изведба)
– каналски внатрешни единици за свеж воздух
– парапетни (console) внатрешни единици
– слободностоечки внатрешни единици
– плафонски / парапетни внатрешни единици
– подни внатрешни единици (без маска)
– рекуператорски внатрешни единици