Останата опрема

 

  • Голем избор на решетки (маски), церади, настрешници и кади за надворешни единици како и припрема за монтажа и топ-сифони за внатрешни единици
  • Разни видови на филтри, дефлектори, детергенти и средства за чистење
  • Алуминиумски траки

 

kit za priprema na montaza

 

insieme gabbie da impaginato   4faa415746045f1b0a668dfa6fa1e2ec.3d12bf3971ccedd03e8b195e4f592ed5

 

Copy of untitled   untitled1111

 

tettoia con staffe            AdesivoAlluminio

9899-098-01   filtri condizionaori vecam