Парапетни

Парапетни

carrier20logo P020130729520121831845-za-web (1)
Toshiba-Logo

parapeta.jpg.380px
Bi Flow inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 2,5 ÷ 5,8 kW
греење во подот – долна зона, елегантен дизајн и тивка работа, високи SCOP и SЕЕR од неверојатни 6.60, како и висока А++ / A+ енергетска класа при ладење / греење, Toshiba DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со 7 во 1 “Pure Flow” антибактериски филтрирачки систем и Auto-restart функција