Парапетни

Парапетни

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
console 1 Console inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +43°C
Капацитет: 2,5 ÷ 5,2 kW
греење во подот – долна зона, високи SCOP и SЕЕR, A / A висока енергетска класа на ладење / греење, 180° sine wave DC Inverter технологија со Intelligent Air, Quiet mode / Sleep mode / Turbo mode – режими на работа, тивка работа, антибактериски филтер, Функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h тајмер