Мулти

Мулти

Toshiba-Leading-Innovation-Logo P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010
Carrier-MULTI_570x949 Multi Split inverter
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -15°C ÷ +50°C;
Капацитет: 2,0 ÷ 12,0 kW
Можност за поврзување на една надворешна единица од 2 до 4 внатрешни единици (ѕидни, касетни, каналски), висока A+ / A енергетска класа на ладење / греење, Carrier XPower DC Hybrid инвертерска технологија со twin-rotary компресор, функција на самочистење со антибактериски филтрирачки систем, Auto-restart, 24h тајмер
history_web