Каналски | Касетни | Плафонски

Каналски | Касетни | Плафонски

carrier20logo Toshiba-Leading-Innovation-Logo
haierPage
 ducted Каналски inverter клима уреди
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 3,5 ÷ 16,5 kW
Каналска изведба со можност за вградување во спуштен плафон (висина од само 220мм) за подобар естетски изглед, високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење, најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор, флексибилност на излез на конденз од лево и десно, стандарден жичен контролер и опција за безжичен далечински управувач, функција на самочистење и Auto-restart
casssette & control Касетни inverter клима уреди (840×840 mm)
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 3,6 ÷ 11,0 kW
Касетна изведба за вградување во спуштен плафон (висина од само 240мм) за подобар естетски изглед, високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење, најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор, четиристран панел за рамномерна дистрибуција на воздух, ниско ниво на бучава со зголемен проток на воздух и ефикасност на топлинска размена, вградена пумпа за кондензна вода, можност за довод на свеж воздух, стандарден безжичен далечински управувач и опција за жичен контролер, функција на самочистење и Auto-restart
underceiling Плафонски / парапетни inverter клима уреди
Греење: -15°C ÷ +24°C; Ладење: -10°C ÷ +46°C;
Капацитет: 3,5 ÷ 10,6 kW
Парапетна и таванска изведба со ултратенок дизајн (висина од само 199mm) за полесно вклопување во просторот, високи SEER и SCOP и А++ / А+ енергетска класа на ладење / греење, најнова 180° sine wave DC Inverter технологија со twin-rotary компресор, ниско ниво на бучава со зголемен проток на воздух, стандарден безжичен далечински управувач со опција за жичан контролер, функција на самочистење и Auto-restart