АКЦИЈА – 50% попуст на Wi-Fi модул за далечинска контрола на клима уред преку мобилен телефон

Контролирајте ја температурата во Вашиот дом во секое време преку мобилен телефон. Haier Wi-Fi Control Technology дава можност да го контролирате системот за климатизација со помош на Android или iOS …

Прочитај повеќе

NEW!!! Toshiba Super Daiseikai 8

Во Енергија пристигна најновиот модел од TOSHIBA Super DAISEIKAI серијата, моделот Super DAISEIKAI 8. Воедно ни е чест и задоволство подетално да Ви ги презентираме неговите уникатни карактеристики и можности. Најновиот TOSHIBA Super …

Прочитај повеќе

Carrier Mini VRF

Mini VRF DC Inverter серија од CARRIER. Новитетите се пред се во делот на надворешните единици каде се претставени новите модели со зголемени капацитети, подобрени карактеристики и поголема енергетска ефикасност за поголем …

Прочитај повеќе

Carrier Toshiba презентација 2014 година

На 25.04.2014 се одржа традиционалната годишна презентација на Енергија за Carrier Toshiba производите во просториите на винарија Стоби во Градско. Во присуство на над 90 претставници од поголемите и водечки …

Прочитај повеќе

Бесплатен систем „ENGAGE E2 HUB“

ЕНЕРГИЈА доо заедно со TOSHIBA CARRIER Ви овозможува бесплатен систем „ENGAGE E2 HUB“ за мерење на потрошувачка на електрична енергија clomid injection price со секој купен чилер/топлинска пумпа. Преземи информатор за повеќе …

Прочитај повеќе

Carrier Toshiba презентација

На 29.03.2013 се одржа годишната презентација на Carrier Toshiba производите во просториите на винаријата Вила Марија во Демир Капија. Преземи презентација  

ErP LOT10 Енергетска Ефикасност

Ве информираме дека од 2013 година Европската унија постави амбициозни цели во поглед на климатските промени, кои треба да се постигнат до 2020 година. Тоа се 20/20/20 целите кои споредбено …

Прочитај повеќе