Енергија Toshiba партнерство

Енергија доо стана овластен дистрибутер на програмата на Toshiba за системи за греење, ладење и климатизација за Р.Македонија. Проширувајќи ја својата понуда, Енергија и Toshiba имаат најефикасно решение за Вашите …

Прочитај повеќе

Приватна болница Систина

Енергија доо и Carrier ја добија нарачката за испорака и монтажа на XPower Plus inverter единиците со вкупен ладилен капацитет од 55 kW. Овие системи ќе се користат за одржување …

Прочитај повеќе

Нов салон на Енергија

На 08.10.2008 Енергија го отвори новиот салон на ул. Лондонска 1А во населба Тафталиџе1. Во него е изложена целата програма на Carrier за резиденцијална климатизација т.е. клима уреди, парапетни клима …

Прочитај повеќе

Johnson Matthey

Carrier и Енергија ја добија нарачката од Johnson Matthey за испорака на воздушно ладен чилер за новата фабрика во Бунарџик. Чилерот е од серијата 30RB Aquasnap на Carrier со ладилен …

Прочитај повеќе

Информација

Алкалоид АД Скопје го избра Carrier за испорака на воздушно ладен чилер од серијата Aquaforce за новиот објект Институт за Развој кој ќе биде единствен од таков тип во Македонија. …

Прочитај повеќе

Информација

  Енергија доо и Carrier ја добија нарачката за испорака и монтажа на воздушно ладен чилер за новиот објект на ул. Васил Ѓоргов – Катна гаража со трговски центар. Чилерот …

Прочитај повеќе