Indoоr Units Lineup

33333
  • Капацитети: 1,7 ÷ 31,5 kW
  • Модерен дизајн кој лесно се вклопува во секаков ентериер,
  • антибактериски филтерски систем
  • голем избор на инфрацрвени и жичани контролери со опција за тајмери
  • модул за дојава на аларм и режим на работа како и можност за поврзување со централен контролер и BMS систем
  • функција на самочистење и самодијагностицирање, Auto-restart, 24h и неделен тајмер
  • Изведба со:

– ѕидни внатрешни единици

– касетни внатрешни единици (One way, Two way, Four way – compact 600x600mm, Four way 850x850mm)

– каналски внатрешни единици (slim, classic, high static изведба)

– каналски внатрешни единици за свеж воздух

– парапетни (console) внатрешни единици

– слободностоечки внатрешни единици

– плафонски / парапетни внатрешни единици

– подни внатрешни единици (без маска)

– рекуператорски внатрешни единици (со можност за овлажување)