Парапетни

Парапетни

P020130729520121831845-za-web (1)
Carrier%20Logo%20New%202010

Console Xpower inverter (R32)

  • Греење: -15°C ÷ +24°C;
  • Ладење: -15°C ÷ +50°C;
  • Капацитет: 3,5 ÷ 5,0 kW
  • Греење во подот – долна зона за поголем комфор
  • Висока А+++ / A++ енергетска класа при ладење / греење
  • Најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
  • Ултратенок дизајн wholesaledrinksg.com (само 210mm) и ниско ниво на бучава
  • Зголемена ефикасност со најнова “3D Air Distrubution” функција
  • Функција на самочистење, Auto Defrsoting и Auto-restart функција
history_web